از این آمارها به چه نتیجه ای می رسیم؟
این تنها بخش کوچکی از آمارها و پیش بینی های صورت گرفته در خصوص آینده IOT در جهان است. همچنین باید این نکته را در نظر داشت که این آمارها و پیش بینی ها مدام در حال تغییر هستند. اما روند کلی چنین آمارهایی نشان از رشد بازار اینترنت اشیا در حوزه های مختلف خدماتی، صنعتی و اقتصادی دارد.
این نکته را نیز در نظر داشته باشید که در خصوص مواردی که در بالا ذکر شد، پیش بینی ههای دیگری نیز شده است. به عنوان مثال در برآوردی دیگر پیش بینی می شود که تا سال ۲۰۲۰ به ازای هر نفر ۵٫۱ وسیله متصل به اینترنت خواهیم داشت. اما با وجود تمام این تفاوت ها در پیش بینی های صورت گرفته، همه چیز نشان از رشد گسترده و چشم گیر اینترنت اشیا در آینده بسیار نزدیک دارد. البته با وجود اینکه ما از رشد در آینده نزدیک میگوییم، باید توجه کرد که در حال حاضر نیز میزان سرمایه گذاری و بهره برداری از کاربردهای اینترنت اشیا بسیار گسترده است.
اینترنت اشیا چگونه کار میکند؟
بهدنبال افزایش چشمگیر ابزارهای هوشمند در دنیای فناوری، در آینده تقریبا همه چیزها به همدیگر متصل خواهند شد.
از یخچالی گرفته که به شما یادآوری میکند تاریخ انقضا خوراکی داخل آن در حال سپری شدن است تا شهر هوشمند که هزاران جریان دادهای مختلف به صورت همزمان گردآوری و پردازش می شوند ،
تا ترافیک خودروها روانتر، مصرف آب بهینه تر و منابع اقتصادیتر مصرف شوند.
موسسه بین المللی داده (International Data Corporation) در گزارشی اعلام کرده است که اکنون کارخانهها و کارگاه های تولیدی تشنه فناوری های اینترنت اشیا هستند،
چرا که آنها به دنبال افزایش کارآیی و ارتباطات بیشتر هستند.
کشاورزی هوشمند
گروه ما قادر به همکاری با آنها از طریق طراحی و برنامه ریزی یک اتوماسیون دقیق و منحصر به فرد برای عملی شدن ایده های این دسته از تولیدکنندگان است.
شهر هوشمند
محیط زندگی هوشمند، اقتصاد هوشمند، حمل و نقل هوشمند، زندگی هوشمند و از همه مهم تر شهروندان هوشمند از معیارهای اصلی شهرهای هوشمند آینده است.