کشاورزی سنتی، کشاورزی مدرن
پیشرفت تکنولوژی در زمینه کشاورزی از گذشته تا به امروز سیر تحول عظیمی را پیموده است، به گونه ای که فناوریهای جدید باعث کاهش ضایعات و افزایش بهره وری در زمینه کشاورزی می شود. این در حالی است که یک محقق انگلیسی به صنعت کشاورزی در گذشته نگاهی گذرا انداخته و زمانی که کشاورزان برای جابه جایی علوفه از چرخهای دستی استفاده می کردند را با کشاورزی امروز مقایسه کرده است.
اکنون تکنولوژیهای زیادی نظیر روبات ها و دستگاه های شیردوشی در دسترس کشاورزان قرار دارد که تاثیر فراوانی در زراعت آنها دارد. همچنین کشاورزان می توانند از سیستم هدایت جی پی اس و یا تراکتورهای بدون راننده بهره بگیرند.
تحول صنعت کشاورزی با فناوریهای مدرن
از فناوری های مدرن که صنعت کشاورزی آینده را متحول می کند میتوان به سیستم هدایت جی پی اس، دستگاه های روباتیک شیردوشی، گوشیهای هوشمند، تراکتورهای بدون راننده، هواپيماى کنترل از راه دور، برچسب الکترونیکی گوش، نرم افزارهای مدیریت مزرعه و …. اشاره کرد.
بررسی هایی که توسط محققان انگلیسی صورت گرفته نشان می دهد که در این میان فناوریهای جدید دستگاههای روباتیک شیردوشی و گوشی های هوشمند جزو محبوب ترین و رایج ترین تکنولوژی هایی است که در مزارع مورد استفاده کشاورزان قرار می گیرد. از آنجا که تکنولوژی های مزبور پر هزینه هستند مزارع اندکی را در سراسر دنیا می توان یافت که از آنها استفاده کنند، اما به هر حال این فناوری ها آینده صنعت کشاورزی را شکل می دهند.
تاثیرات فناوریهای نوین بر صنعت کشاورزی
تا پیش از این هدایت ماشین آلات مزرعه توسط کشاورزان صورت میگرفت و آنها با کنترل تراکتور و هدایت فرمان از اتلاف بذر و کودهای شیمیایی جلوگیری می کردند، اما به گفته جیمز اندرو، فعال کشاورزی سیستم جی پی اس باعث هدایت ماشین آلات کشاورزی در مسیرهای مستقیم می شود و می تواند در مزارع کوچک و بزرگ به کار گرفته شود. علاوه بر این دستگاه های شیردوشی قادر است به طور همزمان و در کوتاه ترین زمان ممکن تعداد بیشتری دام را شیردوشی نماید. استفاده از این دستگاه ها سلامت دام را بدون دخالت فرد تامین کرده و آرامش احشام را در تمام مدت شيردوشي حفظ مي کند.
فناوری های جدید و صرفه جویی در زمان
کشاورزان از گوشی های هوشمند و اپلیکیشن های جدید برای بهینه سازی تنظیمات ماشین برداشت محصول بهره گرفته، میزان عمق خاک را بررسی می کنند. همچنین فناوری تراکتورهای بدون راننده اکنون در مراحل آزمایشی خود به سر می برد، اما کشاورزان بر این باورند که این فناوری باعث صرفه جویی در زمان آنها می شود.